Sectoren

Schoonmaak

Dit is misschien wel de bekendste sector, want schoonmaak is onderdeel van eenieders leven. Wij bieden werkzaamheden aan van glasbewassing en gevelreiniging tot allround schoonmaak, zowel part time als full time. Attentus is goed thuis in deze branche en bieden we mogelijkheden om te werken in functies als algemeen schoonmaker, industrieel reiniger, glazenwasser, huishoudelijke hulp en meer.

Techniek

Deze sector is opgebouwd uit verschillende deelsectoren als procestechniek, apparatenbouw en metaalindustrie. Door vergrijzing en onvoldoende aanwas kent Nederland een groeiend tekort aan gespecialiseerde technici. Attentus is doorlopend op zoek naar Europese arbeidskrachten voor uitdagende en creatieve banen, zoals: isolatiemonteur, cv-monteur, loodgieter, lasser, opmeter of monteur utiliteitsbouw.

Industrie

Binnen deze sector ligt de focus op het vervaardigen van producten, materialen en artikelen met behulp van automatisering en robots. De Nederlandse industrie is vooral gericht op voedselverwerking, elektrische apparaten (lichte industrie) en chemie en olieraffinage (zware industrie) of petrochemische industrie. Attentus biedt goede arbeidsmogelijkheden met een grote variëteit van banen van productiemedewerker tot head operator.

Logistiek

Nederland staat bekend als een transportland bij uitstek. De ‘Gateway to Europe’ heeft grote transportmogelijkheden ter water, lucht of over de weg. Transport is echter niet mogelijk zonder al het werk dat eraan vooraf gaat. Attentus biedt naast goede chauffeurs ook functies aan voor onder anderen magazijnmedewerkers, orderpickers, inpakkers, reachtruckchauffeurs, archiefmedewerkers of  teamleiders.