Over ons, onze missie en visie

Over ons

Attentus staat in het Latijn voor ‘aandachtig’ en ‘oplettend’. Dit is een bewuste verwijzing naar de grote zorg en aandacht die we besteden aan het ontzorgen van (Nederlandse) ondernemingen in hun behoefte aan flexibele arbeidskrachten. Ons enthousiaste team van ervaren specialisten houdt zich dagelijks bezig met het tot stand brengen en onderhouden van arbeidsrelaties in de sectoren telecom, techniek, industrie en logistiek.

We komen graag in contact met opdrachtgevers om te praten over de wensen en behoeften, zodat we samen kunnen kijken op welke manier Attentus uw samenwerkingspartner kan worden. Wij zijn actief in de Benelux met als thuisbasis ons kantoor in Nijmegen. Neemt u contact met ons op voor een kennismaking onder het genot van een kopje koffie?

Missie

Wij streven naar de juiste match tussen werkgevers en uitzendkrachten. Een duurzame relatie en een wederzijdse vertrouwensrelatie staat bij ons centraal. Onze intercedenten hebben niet alleen inhoudelijke vakkennis, maar ook kennis van de specifieke branche en de nodige dosis mensenkennis.

Attentus onderscheidt zich door een totaaloplossing aan te bieden in de HR. Naast het uitzenden en het detacheren is Attentus gespecialiseerd in het ondersteunen van ZZP’ers en het verzorgen van de salarisadministratie van diverse werkgevers.

Kortom, bent u werknemer, werkgever, ZZP’er of een bedrijf dat de salarisadministratie wilt uitbesteden? Bij Attentus bent u op het juiste adres!

Visie

In Nederland hebben we te maken met een groeiende behoefte aan flexibele arbeidskrachten. Het aantal beschikbare arbeidskrachten in Nederland is afgenomen door verschillende factoren.

Bedrijven en organisaties hebben te maken met pieken en dalen in hun bedrijfsvoering en hebben hierdoor behoefte aan (tijdelijk) personeel. Attentus voorziet in deze behoefte door geschikte en gemotiveerde arbeidskrachten uit Nederland en de EU te matchen met bedrijven die hier behoefte aan hebben.

Eigenlijk is onze visie te beschrijven met één woord: Attentus! Wat in het Latijns staat voor oplettend en aandacht. Want het is juist deze aandacht en oplettendheid dat voor het verschil zorgt.